keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

"Kaikki tuijottaa meitä"

oli yhden oppilaan kommentti kun kävimme liikuntatunnilla hiihtämässä reitin, joka kulkee rukan laskettelurinteiden editse.

Se miksi saimme tänään poikkeuksellisen paljon katseita ja huomiota liikkuessamme oli uudet takit. Saimme viime viikolla takit painosta ja tänään pääsimme liikkumaan ne päällä ensimmäistä kertaa yhdessä. 

Omasta mielestäni ja varmasti myös meitä "tuijottaneiden" mielestä olimme hieman poikkeava näky hiihtoladulla. Nykyään näkee valitettavan harvoin nuoria hiihtämässä ja varsinkin tämän kokoisena ryhmänä. Laduilla ei tule kovin usein vastaan noin 15 nuoren ryhmää, joilla on yhtenäiset urheiluasut päällä. Yhtenäisten liikunta-asujemme tarkoituksena onkin saada ihmisten huomio kiinnittymään meihin ja sitä kautta viestimään heille liikunnan iloa sekä lisätä projektimme näkyvyyttä. Hiihtotuntien yhteydessä ihmiset tulevat usein juttelemaan kanssani siitä, miten hienoa on nähdä nuoria hiihtämässä.


Tänään oli myös ensimmäinen kerta kun saimme konkreettisesti tuotua projektin toimesta meidän sponsorimme esille. Jokaisella oppilaalla on takissaan oman sponsorin mainokset, kuten urheilijoilla konsanaan. Sponsoreiden skaala on laaja ja sinäkin voit lähteä mukaan tukemaan projektiamme ottamalla yhteyttä sähköpostitse liikkuenluokkaretkelle@gmail.com

Meitä tukevat tällä hetkellä Arkkitehtistudio EMP Oy, Coronaria Hoitoketju Oy, Jarofix Oy, Koillissanomat, Koillismotor, Kuusamon Tunnelmamökit, Käylän Osuuspankki, Liikennekoulu Tornberg Oy, Puustamo, Ruka Adventures, Ruka Day Spa, Rukan lääkäriasema Bene Finland Oy, Sale Käylä, Ski Booster Ruka sekä oppilaiden vanhemmat ja sukulaiset.

Kiitokset sponsoreille!

Terveisin luokanvalvoja Markus Määttä 

Ei kommentteja: