tiistai 1. joulukuuta 2015

Kaveritunti

Koulullamme järjestetään ala- ja yläkoulun välisiä kaveritunteja. Yläkoululaiset pitävät tunnin alakoulun luokalle ja vastavuoroisesti alakoululaiset pitävät tunnin yläkoulun luokalle. Tänään oli kaveritunnin pitovuorossa yläkoululaiset.



Angry birds, kisailut, piirrä ja arvaa...

Siinä aiheita, kun pidimme kaveritunnin koulumme 2. luokkalaisille. Olimme ennakkoon suunnitelleet tunnin sisällön ja viety kutsu kaveriluokallemme. Suunnittelu toteutettiin luokanvalvojan tunnin yhteydessä viime perjantaina, 2. luokkalaisilla olikin kutsun saatuaan muutama päivä aikaa jännittää, mitä tunnilla tulisi tapahtumaan.

Tunnin runko koostui liikunnallisista peleistä ja kisailuista, joiden parissa vietimme suurimman osan ajasta. Lopputunnista rauhoituimme piirrä ja arvaa leikin merkeissä, yläkoululaiset piirsivät kuvia ja 2. luokkalaisten tehtävänä oli pareittain arvata mitä piirros esittää.



Tunti kului vauhdikkaasti ja saimme yhdessä nauttia liikunnan ilosta. Jäämme nyt jännityksellä odottamaan mitä ohjelmaa 2. luokkalaiset järjestävät meille...

Ei kommentteja: